Формата на лицето ви може да разкаже интересна информация за

...
 
 
Формата на лицето ви може да разкаже интересна информация за
Коментари Харесай

Тест: Какво издава формата на лицето

 

 

Формата на лицето ви може да опише забавна информация за вашата персона.

Има и експерти в региона на четенето на човешки лица. Така Джин Ханер е създател на книгата „ Мъдростта на лицето ти.

Ето заключенията, направени от специалистката при проучването на този феномен:

 

„ Повечето хора нямат подчертана форма на лицето. Много постоянно можем да срещнем хора с лица, които съчетават няколко форми по едно и също време, да вземем за пример квадратна и кръгла или с форма на ромб и овална. Но дружно с това има хора, чиято форма на лицето е елементарно разпознаваема. “

 

Изучавайки чертите на лицето, Джийн изследва лицата на 3000 възпитаници, намирайки общи характерности на всеки от видовете лица. Така че хората с правоъгълно лице са умни, с кръгло – нежни, с квадратно – жилави и с овално – приказливи.

 

Сега дано разгледаме по -отблизо тези съществени четири и три други вероятни форми на лицето и да разберем какво имат забавно да кажат за притежателя си.

 

Погледнете фотографията и пробвайте да определите формата на лицето си

 

1) Овална форма на лицето

Тези хора знаят по какъв начин да приказват вярно и красиво. Благодарение на благосъстоянието на езика си, те знаят тъкмо по какъв начин да водят хората в тяхната посока, а не против себе си. Лесно им е да се доверят. Но със силата на думите, подобен човек също може ловко да притегли вниманието на нечестивите.

 

2) Кръгла форма на лицето

Това са добродушни хора, които са подготвени да споделят своята добрина безусловно с всички. В живота те са щастливи. Лесно е да се договаря с тях. Но хората не постоянно са подготвени да отговорят със същата монета. Това единствено ускорява разочарованието им от хората, преследвайки ги през целия им живот. С това би трябвало да се научите да живеете и да се борите. Или просто не позволявайте нарцистичната природа да влезе в живота ви.

 

3) Правоъгълна форма на лицето

Тази форма на лицето приказва доста за съзнанието на притежателя. Понякога тези хора са прекомерно умни. Животът им следва ясно избран проект. Те не са привикнали да показват намерено своите усеща и страсти.

Това са кариеристи и работохолици, за които работата постоянно е преди всичко. И в случай че те изпитват някакъв прочувствен стрес, тогава умствената работа може да ги разсее и да помогне за решаването на всички проблеми.

 

4) Квадратна форма на лицето

Тези хора просто са обзети от възторг. Характеризират се с устойчивост и резистентност. Всеки бизнес безусловно гори в ръцете им. Но с течение на времето умората също се усеща. Следователно те би трябвало да могат да намерят компромис и хармонично да съчетаят работата с почивката.

 

5) Триъгълна форма на лицето (тип „ сърце “)

По предписание това са хора с необятно чело и тясна брадичка. По своята същина това са живи хора, които не могат да седят на едно място дълго време. Смисълът на техния живот се крие в непрекъснатото придвижване, в промяната тук-там, в облици, вътрешната им мощ им дава опция да се движат право напред, постигайки задачите си непременно.

 

6) Трапецовидна форма на лицето (тип круша)

 

С други думи, лицето е завършено като триъгълник с тясно чело и необятна долна челюст. Няма да им е мъчно да обвинят и осъдят другия. Те са привикнали да трансферират отговорността върху другите и по-късно да упрекват някого за всички неуспехи, като си мият ръцете.

 

7) Лице с форма на елмаз

Родени перфекционисти те са привикнали да управляват нещата. Те имат свое особено виждане за нещата и хората. Много деликатни към детайлите, което разрешава на тези хора да правят работата си съвършено и при висок стандарт.

Но природата не ги е лишила от изострен език, който от време на време може мъчително да „ ужили “ и „ закове “ другите.

 

Каква е формата на лицето ви? Съгласни ли сте с характерностите на личността, получени от вида лице?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР